Áthúzás

Ez szinte minden zsetontrükk alapja és ez az, amit minden pókeres igyekszik megtanulni. Négy zseton kell hozzá, 2 színből 2-2. Például kettő pirosat és kettő feketét veszünk és úgy rakjuk, hogy a piros van elöl, utána a fekete, majd megint piros és megint fekete. Tehát: piros-fekete-piros-fekete, de ezt lehet variálni, a lényeg, hogy ne négy ugyanolyan zsetonnal csináljuk, mert úgy nehezebb. (A képen látható elrendezés is megfelel.)

A fogás: úgy kell megfognunk, hogy a hozzánk közelebbi részén a zsetonokat a hüvelykujjunkkal tartjuk, ugyanebben a magasságban a másik oldalon a mutatóujj tartja, a másik oldalon alul a középső ujj, hozzánk közelebbi oldalon alul pedig a gyűrűsujj. Erősen kell megfogni a zsetonokat, mert az átcsúsztatásnál eldőlnek jobbra, ha nem fogjuk őket erősen. Elmagyarázni és megérteni így nehéz, de a kép segít.

Miután erősen tartjuk a zsetonokat, a hüvelykujj felemeli a bal oldali zsetont...

...majd elfordítja, hogy a tetején legyen...

...és átbukfencezteti, így az első zseton hátra került.
Mikor a hüvelykujjunkkal felemeljük a zsetont, akkor rá kell hajlítani a többi zseton tetejére és egy jó kis lendülettel átbukfenceztetni. Sok gyakorlást igényel, de megéri. Figyeljünk a tartásra, jó erősen fogjuk meg a zsetonokat, először lassan gyakoroljunk, de nagy lendülettel kell átborítani a zsetont. A videót mindenképpen nézzétek meg!

Nézd meg a trükköt bemutató videót is!

wanted0002009. jan.

Hiba jelentéseHiba jelentése

További trükkök

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

nikike

Ajánlom keress a youtube.com oldalon és írd be hogy kártya trükkökNem bánod meg!

parkourkezdo2

Eyg év bűvészgyakorlat után nekem kb. fél órámba tellet. Egyébként ez az amit Le Schiffre csinált a Casino Roylaban